SEKAMSAN KAĞIT SEKTÖR VE SEKTÖR ÇALIŞANLARINA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Sekamsan Kağıt ulusal ve uluslararası arenada sürdürülebilir ambalaj ve yeniliklere ilişkin ülkemizin genç yeteneklerini keşfeden üyesi olduğu Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği’ nin (KASAD) bir etkinliğine daha sponsorluk katkısı vererek sektöre desteklerini sürdürdü.
İstanbul Swissotel’ de gerçekleştirilen görkemli törende 24 ülkeden 830 projenin yarıştığı ECMA & PROCARTON YOUNG DESİGNERS AWARD yarışmasında dereceye giren Türk üniversitelerinden 10 proje sahibi genç tasarım öğrencisi dereceye girerek önemli bir başarıya imza atmışlardır. Sekamsan olarak öğrencilerimizi ve hocalarını tebrik etmek ile yetinemezdik. Öğrencilerimizin bu başarısının ödüllendirilmesinde üyesi olduğumuz KASAD derneğimizin bu organizasyonuna Türkiye’ nin kağıt ve karton tedarikçi firması olarak sorumluluğumuz gereği sponsorluk katkısında bulunarak sektör ve sektör çalışanlarına ilişkin eğitim çalışmalarına destek olmanın gurur ve heyecanını yaşadık.
Törende Sekamsan genel müdürümüz Cemal Erdoğan’ a teşekkür edilerek plaket takdiminde bulunuldu. Misyonumuz gereği bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sektör ve sektör çalışanlarının eğitimine ilişkin destek ve  katkılarımız aralıksız sürdürülecektir.