SEKAMSAN KAĞIT KARTON & KASAD GIDA AMBALAJI SEMİNERİ.

SEKAMSAN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE SEKTÖRDE SİNERJİ YARATMAYA DEVAM EDİYOR.
Geçmişte de farklı şekilde gerçekleştirdiğimiz Sosyal sorumluluk projelerimizden birini de Kasad derneğimizle yapıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Çünkü gücüne inandığımız KASAD derneğimizin başarılı bir organizasyon yapacağından emindik. Nitekim SEKAMSAN ekibi ile birlikte  ambalaj firmalarımızdan yüz civarında katılımcı sağlanmış ve konusunun uzmanları ile buluşturularak  oldukça önemli bilgilendirmelerde bulunulmuştur.
Seminere olan ilgi bizleri sektör adına umutlandırmıştır..Katılımcıların seminere pür dikkat odaklanmaları,doğru ve yanlış bildikleri ile yüzleşmeleri firmalarımızın geleceğine olan umudumuzu artırmıştır.Karşılaştığımız manzara bu tür eğitim çalışmalarına daha fazla yer vermemiz gerekliliğini ortaya koymuştur.
Sektörün ve firmalarımızın özellikle ekonominin belirsizliğini koruduğu bu dönemde eğitim ve ar-ge çalışmalarına gereksinimi olduğuna inandığımız için sosyal sorumluluk projelerimizi bu alanda yoğunlaştırdık. Lokal ve Global rekabet’de bir adım önde olmanın avantajı herkes tarafından bilinen bir gerçeklik, bunu da  ancak eğitim ve ar-ge ile yakalamak olasıdır.
Sekamsan olarak biz ekip içi iç eğitim ve ar-ge çalışmalarına inanan bir firmayız. Periyodik olarak yaptığımız bu çalışmaları aralıksız sürdürürken Tedarikçisi ve çözüm ortağı olduğumuz iş partnerlerimize de yansıtarak sektörde sinerji yayarak sektöre katkı koymayı arzuluyoruz.Sektör gerçekten daha büyük başarılara imza atma gücüne sahip.Yaratıcılık ve özgüven sağlanarak başarıya odaklanılması sağlanabilir. Kasad derneğimizin üyelere yönelik ufuk açıcı Fuar,gezi,eğitim ve ar-ge çalışmaları da önemli oranda firmalarımıza ivme kazandırmaktadır.