SEKAMSAN KAĞIT KARTON & KASAD HATALARIN ÖNLENMESİ VE VERİMLİLİK SEMİNERİ

 SEKAMSAN KAĞIT & KARTON olarak reel sektörümüze ve sosyal çevrelere karşı olan sorumluluk bilinciyle, KASAD derneğimizin süregelen  projelerine bir yenisi olan HATALARIN ÖNLENMESİ VE VERİMLİLİK temalı seminerinde siz değerli meslektaşlarımızla buluşmanın memnuniyetini yaşamış bulunmaktayız.
       Sekamsan küresel piyasa koşullarının giderek zorlaştığı son dönemde işine olan bağlılığı ve ekip çalışmasına verdiği değerle, sektörümüze sunacağımız hizmet ve ürünlerin kalitesini küresel pazarla rekabet edebilecek düzeye çıkarabilme gayreti içerisinde öncü olmayı hedeflemekteyiz. Bu bağlamda eğitim, ar-ge, sosyal sorumluluk projelerinin önemini her geçen gün daha çok benimsemektedir.
      Başarı ve İstikrarın nişanesi olarak nitelendirdiğimiz iki temel unsur olan, işbirlikçi ve ekip çalışması ruhuyla gerçekleştirdiğimiz ve sizlerin değerli katılımlarıyla taçlanan bu tarz sosyal sorumluluk projelerimizi daha kapsamlı hale getirerek yaygınlaştırmayı yürekten temenni ediyoruz.
     Seminerde emeği olan Sekamsan ekibine, Kasad derneğimize, Matkim, Duran makina, Fuji film ve katım sağlayan ambalaj sektörümüzün güzide kuruluş yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler.